Gulvafslibning og junckers job-amager-gulv

Velkommen til et rigtig gulvsliberfirma med engagement og viden og erfaring indenfor gulvafslibning og behandling af hjemmetsgulve. Ved salg af bolig giver det et godt førstehåndsindtryk med et afslebet og overfladebehandlet lamelgulv i huset eller lejligheden. Billig afslibning af parketgulve i Frederikssund og på Sjælland udføres af erfaren gulvfagmand. Afslibning af boligens lamelgulve udføres af erfarne gulvfolk.

Gulvafslibning samt gulvlægger sildebensparket

Forskellige typer overfladebehandling af bræddegulve tilbydes, herunder voks, lud, olie, sæbe eller bejdse. Gulvmontering, gulvbehandling, gulvopfriskning og andre gulvopgaver udføres af dygtige gulvmænd. Opfriskning af boligens bøgeparketgulve udføres af erfarne fagfolk. Gulvbehandlingen husker vi som en slidstærk overfladeløsning til ethvert hjem.

Sæbe, olie, voks og lak

Afslibning af trægulve i Herlev og på Sjælland tilbydes af erfaren gulvsliber. Kvalitets restaurering af gulve af træ i Kastrup og på Sjælland. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, dørtærskel, bordplader, køkkenbordplader, trapper, dørtrin, vindueskarme og reposer. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, køkkenbord, køkkenbordplader, vindueskarme, trappetrin, dørtærskel, trapper og reposer.

  • Bona Mega Ekstra mat
  • Lak – glans 20
  • Det olierede trægulv
  • Afhøvling af terrasse
  • Alle slags gulve

Pris på afslibning af fernis?

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, køkkenbord, dørtærskel, dørtrin, trapper og reposer. Trappetrin, dørtærskel, køkkenbordplader, bordplader, køkkenbord, trapper og reposer. Skab et godt førstehåndsindtryk med et afslebet og efterbehandlet gulv. Gulvafhøvling i Vanløse og København tilbydes af kvalitetsbevidst fagmand.

http://amager-gulv.dk/gulvafhovling/

Afslibning af finer

Olieringen husker vi som en god og smuk gulvløsning til enhver bolig. Oliebehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og smuk gulvløsning til ethvert trægulv. Dygtig gulvfirma i Farum tilbyder kvalitets gulvafslibning til fornuftige priser. Kvalitets restaurering af plankegulve i Hvidovre og på Sjælland. amager-gulv

Vælg mellem lak, lud, sæbe og olie

Afslibning og efterbehandling koster 95 inkl moms pr kvm. Kvalitets efterbehandling af parketgulve i hjemmet. Oliebehandlingen med hvidpigment husker vi som en slidstærk og smuk løsning til enhver bolig. Billig afslibning af trægulve og dørtrin i Rødover og København udføres af kvalitetsbevidst gulvfagmand.