Gulvafslibning samt gulvlægger middelfart-dansk-gulvcenter

Træ som gulvmateriale er et klimavenligt og smukt naturprodukt at have i boligen, som skaber hygge. Erfaren og kompetent fagmand i Vedbæk. Gulvbehandlinger vi tilbyder er olie, bejdse, lud, lak og voks. Billig gulvafslibning i Brønshøj og København tilbydes af dygtig fagmand.

Hvidlakerede parket er smukke

Lakeringen husker vi som en god og holdbar løsning til enhver bolig. Dygtig gulvmand i Nykøbing Mors tilbyder kvalitets afslibning af trægulve til fornuftige priser. Lakeringen husker vi som en god og rengøringsvenlig gulvløsning til en børnefamilie. Vindueskarme, bordplader, trappetrin, trapper, køkkenbord, dørtærskel og reposer.

Vant til at arbejde med træ og trægulve

Sæbebehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig løsning til ethvert hjem. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, trapper, bordplader, køkkenbord, dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader og reposer. Du kan vælge mellem voks, bejdse, olie, sæbe og lak. Kontakt en professionel gulvekspert til renovering af stuegulve i hjemmet.

 • Gummigulve
 • Trægulv udestue
 • Gulvtæpper fjernes
 • Lud/Voks af gulve
 • Fliser
 • Trægulv moland
 • Renovering af plankegulve
 • Nybyg

Let slibning af trægulv

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, køkkenbord, vindueskarme, dørtrin, dørtærskel, bordplader, køkkenbordplader og reposer. Dygtig gulvmand i Frederiksværk tilbyder kvalitets gulvafhøvling til fornuftige priser. Gulvafslibning og behandling med hvid sæbe er smukt til alle typer trægulve. Afslibning af hjemmets bræddegulve udføres af professionelle medarbejdere.

http://dansk-gulvcenter.dk/gulvafslibning/

Hvad koster det at afhøvle gamle trægulve?

Vindueskarme, bordplader, køkkenbord, dørtærskel, dørtrin, køkkenbordplader og reposer. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en slidstærk og smuk gulvløsning til gulv af træ. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og smuk gulvløsning til ethvert trægulv. Bestil en professionel gulvsliber til afslibning af parketgulve i lejligheden eller huset. dansk-gulvcenter

Olie, lud, bejdse, lak og voks

Trapper, trappetrin, vindueskarme, dørtærskel, køkkenbordplader og reposer. Forlæng levetiden på dine nyrenoverede plankegulve i huset eller lejligheden. Lad en gulvfagmand udføre afslibning og efterbehandling af plankegulve for virksomheder, institutioner og boligselskaber. Gulvmontering, gulvmontering, gulvbehandling og andre gulvopgaver udført af dygtige gulvmænd.

Gulvafslibning samt ubehandlede plankegulve

Voksbehandlingen er en god og holdbar løsning til enhver bolig. Bræddegulve med olie på værelset er let at rengøre og vedligeholde. Voksbehandlingen husker vi som en slidstærk og holdbar gulvløsning til enhver bolig. Velkommen til et dygtig gulvsliberfirma med mange års viden og erfaring indenfor afslibning og overfladebehandling af parketgulve.

Gulvafslibning samt abs 833 gulvsliber

Velkommen til gulvfirma med stor erfaring indenfor gulvafslibning og efterbehandling af lamelgulve. Sæbebehandlingen anbefaler vi som en god og holdbar gulvløsning til ethvert hjem. Skab et godt førstehåndsindtryk med et afslebet og overfladebehandlet plankegulv i boligen. Vi overfladebehandler med Berger siedle lak og andre gode produkter.

 • Trægulv fyr
 • Servicekontrakt
 • Epoxygulv
 • Skridsikker vinyl