Kvalitets efterbehandling af plankegulve-proff-gulvafslibning

Et lamelgulv med hvidpigmenteret lak i stuen er nem at rengøre og vedligeholde. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trappetrin, dørtrin, bordplader, køkkenbord, dørtærskel, trapper og reposer. Professionel gulvfirma i Rungsted tilbyder kvalitets gulvarbejde til fornuftige priser. Forskellige typer overfladebehandling af plankegulve tilbydes, herunder olie, lud, voks eller lak.

  • Fokus på formålet
  • Massive gulve
  • Planke og Parketgulve
  • Vedligeholdelse af trægulve
  • Linoleumsgulv
  • Trip trap trægulv
  • Maling af vådrum

http://proff-gulvafslibning.dk

Gulvafslibning og maling af ubehandlet trægulv

Sildebensparket med hvid lak på kontoret er let at rengøre og pleje. Oliebehandlingen husker vi som en rengøringsvenlig og god løsning til gulv af træ. Olieringen med hvidpigment er en slidstærk og smuk løsning til ethvert hjem. Gulvbehandling med lud, voks, lak eller olie kan virkelig anbefales til dit trægulv. proff-gulvafslibning

Gulvafslibning samt vinyl gulvbelægning odense

Olieringen med hvidpigment husker vi som en slidstærk og rengøringsvenlig gulvløsning til gulv af træ. Billig afslibning af trægulve i Næstved og København udføres af kompetent gulvfagmand. Billig afslibning af trægulve og trapper i Søborg og på Sjælland udføres af erfaren gulvfagmand. Et parketgulv med lud på kontoret er nem at vedligeholde.

Vælg mellem voks, olie, lud og lak

Billig afslibning af trægulve i Værløse og på Sjælland udføres af billig gulvmand. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trappetrin, køkkenbordplader, bordplader, trapper, dørtærskel, køkkenbord og reposer. Velkommen til et erfarent gulvfirma med opsamlet viden og erfaring indenfor afslibning og behandling af parketgulve. Kontakt en dygtig gulvmand til opfriskning af plankegulve i lejligheden eller huset.

Gulvafslibning samt junckers ask nordic

Voksbehandlingen er en slidstærk og holdbar overfladeløsning til enhver bolig. Vi tilbyder gulvbehandling med voks, bejdse, lak, olie og lud. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en rengøringsvenlig og god gulvløsning til enhver bolig. Find en gulvekspert til forbedring af kontorgulve i boligen.

Gulvafslibning og

Billig vedligeholdelse af parketgulve udføres på Amager. Bøgeparket i mange finefarver udføres på med gulvafslibning og efterbehandling. Vi tilbyder gulvbehandling med voks, olie, sæbe, lak og bejdse. Det sæbebehandlede trægulv i hjemmet er at foretrække.

Så dit rum får mest ud af lyset?

Olierede og hvidolierede trægulve i boligen er en fin og slidstærk løsning. Voksbehandlingen anbefaler vi som en slidstærk og rengøringsvenlig løsning til gulv af træ. Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trapper, køkkenbordplader, køkkenbord, bordplader, trappetrin, dørtrin og reposer. Find en dygtig gulvsliber til forbedring af gulve i lejligheden eller huset.