Olie, sæbe, lud, bejdse og lak-sliberiet

Parket er lette at at have med at gøre i forhold til andre gulvbelægninger. Vi er din sikkerhed for professionel afslibning og overfladebehandling af hjemmets trægulve. Billig gulvafslibning i Roskilde og på Sjælland udføres af erfaren gulvsliber. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og rengøringsvenlig overfladeløsning til ethvert hjem.

Gulvafslibning og plankegulve med gummifuge

Forskellige slags behandling af parket tilbydes, herunder voks, lak, olie eller sæbe. Lakeringen husker vi som en slidstærk og god overfladeløsning til en børnefamilie. Gulvbehandling med lud, voks, bejdse, sæbe og lak tilbydes. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og holdbar overfladeløsning til enhver bolig.

 • Trapper og reposer
 • Overfladebehandling
 • Trinlydsdæmpning trægulv
 • Selv
 • Linoleum
 • Gulvbehandling med voks

Gulvafslibning og nyt trægulv behandling

Sildebensparket i forskellige kulører udføres på bræddegulve. Billig gulvsliber i Løgstør tilbyder kvalitets gulvafhøvling til fornuftige priser. Kvalitets bearbejdning af gulve i Gladsaxe og på Sjælland. Træ er et fornyeligt og smukt naturens produkt at have i hjemmet, som har en blød og behagelig overflade.

Gulvafslibning og ms gulvservice

Bøgeparket i flotte kulører udføres på bræddegulve med gulvafslibning og overfladebehandling. Gulve i danske boliger ved en finslibning og ny gulvoverfladde. Vi tilbyder gulvbehandling med olie, sæbe, bejdse, lak og voks. Erfaren gulvmand i Hvidovre.

Gulvafslibning samt afslibning af puds

Gulvrenovering, gulvfornyelse, gulvbehandling og andre gulvopgaver udføres af dygtige gulvmænd. Vi tilbyder blandt andet renovering af plankegulve til alles tilfredshed. Træ er et genialt og smukt naturens materiale at have i hjemmet, som er behageligt at gå på. Billig afslibning af trægulve og dørtrin i Frederiksværk og på Sjælland tilbydes af billig gulvmand. sliberiet

Gulvafslibning samt gulvafslibning svendborg

Træ er et miljøvenligt og smukt naturens produkt at have i boligen, som giver hygge. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtrin, trappetrin, bordplader, vindueskarme, dørtærskel, køkkenbordplader og reposer. Lakeringen er en rengøringsvenlig og god løsning til gulv af træ. Vi tilbyder billig afslibning af gulve, køkkenbordplader, vindueskarme, køkkenbord, trapper, bordplader, trappetrin og reposer.

Du kan få hvid olie

Vindueskarme, dørtærskel, køkkenbordplader, bordplader, køkkenbord og reposer. Trappetrin, bordplader, køkkenbord, dørtærskel, vindueskarme, dørtrin og reposer. Det giver et godt førstehåndsindryk med et afslebet lamelgulv i lejligheden eller huset. Efterbehandlinger vi tilbyder er voks, bejdse, lak, olie.

 • Afslibning af gulve
 • Hvid lak (mat)
 • Lud og voks
 • Indfarvning af gulve
 • Køkkenbordplade

http://sliberiet.dk/gulvafslibning/